Januari 2014

140114

Kul datum att börja med! Och idag kom äntligen snön!! Det frös på redan i helgen och idag har det snöat hela dagen så nu ligger väl ett par decimeter och det är -2 grader. Och tydligen ska det få ligga kvar, vi håller tummarna!

 

Vår älskling Ville fyllde 6 år igår och vi firade med presenter på sängen kl 6 på morgonen och sen ett minikalas efter middagen med prinsesstårta, innan vi åkte till faster Anna i Uddevalla och fikade där eftersom ju hon också fyller år samma dag. Och sen blir det barnkalas och vuxenkalas på lördag för Ville.

 

Vi började året bra men min axel som krånglat under hösten och hoppat ur led titt som tätt blev sämre ganska snabbt. Har varit hos doktorn och nu blir det operation på måndag. Suck! Sen 6 veckor i bandage och några månaders rehab på det. Inte roligt, men jag kan ju inte fortsätta så här med en axel som hoppar ur led för minsta lilla.

 

Hästarna mår fint och stona börjar bli runda om magen. Särskilt Aliyyah är stor och börjar känna av sin dräktighet. Hon har flyttat in i stallet för att få ligga och sova i lugn och ro på nätterna och att få äta ordentligt med kraftfoder och vitaminer  ifred.

Vi har fått hem Amazing igen för försäljning då Ingela som haft honom blivit dålig i ett knä mm och helt enkelt inte orkar att ha 4 hästar. Så nu ska vi se om vår tyske vän kan bestämma sig snart för då kanske han får flytta dit! Men än så länge så går han ihop med Magic (till hans stoooora glädje!) och busar mest hela dagarna. Dom bor ihop i en box på nätterna också. Jag fick hjälp av Micke i helgen och delade av Puccinis stora vinterhage i två så nu har Puccini en svart och en palomino i hagarna på båda sidor om sig! Som ett schackspel...

 

Tjejerna håller igång med Amirihe och Sissi och turas även om att träna på Danny. Vårt mål är att Danny och Sissi ska startas i hopptävlingar under våren.

 

Nä nu ska jag ge mig ut i snöyran och mocka innan det är dags att krypa i säng!

 

140122

 

Aj!! Opererad och lagad. Men det gör förbaskat ont, och jag behöver starka smärtstillande för att stå ut alls. Sover mest. Tur att jag har god hjälp i stallet av Maria och Tjejerna. Och att Morgan finns så klart. Blir inte så mycket skrivet på ett tag. Är besvärligt med bara vänsterhanden tillgänglig....