Pucciniox

  e. LM Limaal  u. Bazilika  ue. Glaz

Puccini är Arabiskt fullblod och är född på Oppreva Arabstuteri 2001. Han blev Futurity Champion som 1åring 2002 och är efter det guldbelönad med bla 88,33p på internationella utställningar. Puccini erhöll 39p på Riksutställningen 2009

 

Puccini är röntgad för Osteochondros (lösa benbitar) och cystor i alla 4 kotor, haserna och alla 4 knän Utan Anmärkning.

Han är även testad och konstaterad SCID-fri och CA-fri. För att se protokollet klicka HÄR.

                                                                       

Puccini tränas och tävlas i dressyr, hoppning och olika Western-grenar. Vi har också påbörjat inkörning med gott resultat.

 

Han är 153cm hög och har den speciella färgen Guldfux, alltså bärare av Flaxen-gen. (se"Färger" för mer info) Han är godkänd för avel och äger licens.

 

(Se fler bilder under "Bildgalleri/Puccini eller            Alla avkommor är registreringsberättigade ARAB, SH eller ASRP

klicka på bilden för attkomma direkt dit)

 

 

Betäckningskostnad 2013:

Språng- och betäckningsavgift: 5000kr  Fölavgift: 2000kr = tot 7000kr inkl moms

Uppstallning tillkommer.

Golden Sundancer    

e. Pucciniox  u. Ekbäckens Siskin   

Danny, som vi kallar honom, är född här hos oss den 27 april 2008. Han är en Palomino-arab och dvs. en arab partbreed som bär den speciella färgen Palomino (isabell på svenska). Han är 50% arab och 50% Welsh Mountain. Han mäter just nu ca 136cm i mankhöjd.

Danny är inriden och tränas främst i dressyr och hoppning, samt i skog och mark.

Danny är visad på internationell arabhäst utställning som 1åring och vann då sin klass och blev Bästa Partbreed totalt!

Han visades på welsh-utställning och premiering som 2åring med silver och 39p. Detta även som 3 åring samt klassvinnare. 

Danny är visad på internationell arabhästutställning som 3 åring och blev då klassvinnare med 87,33p och 2:an fick 72p. Även visad på Arabhäst i Väst`s utställning samma år och blev även där klassvinnare.

Som 4 åring visades han på Arabhäst i Väst nationella C-show och blev då klassvinnare och partbreed Champion med hela 90,5 p (fempoängs skalan) och fick högsta poäng på rörelser av alla tre domarna! Hans totalpoäng var tredje högst på hela utställningen!!

 

  

(Se fler bilder och film på hans sida, klicka på bilden)

 

Danny äger livstidslicens för betäckning. Han gick igenom den veterinära besiktningen och defektlistan utan anmärkning! Alla avkommor är registreringsberättigade i ARAB, SH eller SWF. För att se en av hans avkommer klicka på Golden Amazing

 

Danny finns tillgänglig för betäckning av friska ston av alla raser. Dock ej över 160cm.       

 

Betäckningskostnad 2013:

Språng- och betäckningsavgift: 3000kr  Fölavgift: 1000kr = tot 4000kr inkl moms

Uppstallning tillkommer.

 

Briolen Sofren WSB 56463 

 

e. Twyford Newsflash  u. Graigifan Sweet

 

Billly, som vi valt att kalla honom, är renrasig Welsh Mountain. Han är född 1999 på Briolen Stud i Storbritannien. Billy blev importerad till Sverige som treåring och kom till oss sommaren 2010.

Han är en mycket söt och snäll herre. Billy vet att han är snygg och visar gärna upp sig för våra ston eller andra som vill titta. Han har blivit stalltjejernas favorit då han gärna låter sig ryktas och kammas hur länge som helst... 

Billy är visad flera gånger med guld-poäng och bra placeringar, senast

visades han för en engelsk domare på SWF's hingstutställning i Örebro den 9/4-11 och blev guldbelönad klassvinnare och hingstchampion sektion A!

 

Han är 112cm hög och bär den speciella färgen Palomino.

 

 

Billy finns tillgänglig för betäckning för friska ston av alla raser. Betäcker ston upp till 154cm. (Har betäckt ett arabsto som fick ett stoföl)

Han innehar livstidslicens och är godkänd för avel.

Alla avkommor är registreringsberättigade SWF, SH eller ASRP

 

 

(Se fler bilder och film på hans egen sida, 

 klicka på bilden för att komma direkt dit.)

 

Betäckningskostnad 2013:

Språng/betäckningsavgift: 3000kr  Fölavgift: 1000kr= tot 4000kr

Uppstallning tillkommer